Over ons

Gespecialiseerd in veelzijdigheid

Hoveniersbedrijf Spijker & Prins is een jonge, flexibele organisatie met meer dan 30 jaar ervaring. Onze wortels gaan terug tot 1990, toen ons bedrijf werd opgericht in Loenen aan de Vecht. Sindsdien hebben we onze activiteiten uitgebreid en zijn we gevestigd in Nieuwersluis, vlakbij Utrecht en Amsterdam.

Wij bieden maatwerk voor diverse projecten, zoals het creëren van gemeenschappelijke ontmoetingsplekken bij verzorgingstehuizen en daktuinontwerpen. Onze specialiteit ligt in het vergroenen van schoolpleinen, omdat we geloven in de positieve impact van groene buitenruimtes op de ontwikkeling van kinderen. We werken nauw samen met landschapsarchitecten om inspirerende schoolpleinen te realiseren.

Daarnaast richten we ons op het verlevendigen en verbeteren van grijze wijken door middel van creatieve ontwerpen en diverse beplanting. Hierdoor transformeren we saaie woonwijken in levendige en aantrekkelijke buurten waar bewoners trots op zijn.

 

Onze missie

Wij geloven in open communicatie en betrokkenheid bij elke fase van het project.
Meer lezen

Resultaatgericht

Ontdek ons vakmanschap in actie in onze projecten-portfolio, waar resultaatgerichtheid tot bloei komt.
Bekijk projecten

Duurzaamheid

Wij streven naar een groenere toekomst. Lees ons beleid en meerjarenplan.
Meer lezen
Spijker&Prins

Alles begint met een goed plan

Wij geloven in open communicatie en betrokkenheid bij elke fase van het project. Bij het eerste kennismakingsgesprek luisteren we goed naar uw wensen en ideeën. Vervolgens stellen we een gedetailleerd tuinontwerp op dat volledig aansluit bij uw stijl en functionele eisen.

Samenwerken aan duurzaam resultaat

Als hoveniersbedrijf werken we nauw samen met landschapsarchitecten, gemeentes, projectontwikkelaars en aannemers om duurzame resultaten te bereiken. We luisteren naar klantbehoeften en vertalen ze naar innovatieve en esthetische ontwerpen.

Gecertificeerde ervaring en expertise

Onze expertise omvat tuinontwerp, tuinaanleg, boomverzorging en onderhoud, en we zijn gecertificeerd volgens VCA* en ISO9001 Groenkeur, wat betekent dat we de hoogste normen voor veiligheid, gezondheid, milieu en kwaliteit handhaven.

Laat u inspireren

Neem contact met ons op voor uw projectbehoeften. Samen creëren we inspirerende groene ruimtes die mensen verwonderen. Ontdek wat Hoveniersbedrijf Spijker & Prins voor uw ideeën kan doen!
bramjan

Bram-Jan Spijker

Directeur / eigenaar
1696256261464

Robert Prins

Directeur / eigenaar
Margriet

Margriet Spijker

Administratief medewerker
Spijker & Prins

Vacatures

(Medewerker) hovenier

Laat je groentalent bloeien bij een ambitieus bedrijf. Werk mee in ons team realiseer unieke projecten

Meewerkend voorman

Laat je groentalent bloeien bij een ambitieus bedrijf. Met je eigen team realiseer je unieke projecten.

Open sollicitatie

Staat de baan die jij zoekt er niet tussen, maar denk je wel dat je een aanwinst bent voor Hoveniersbedrijf Spijker & Prins?

Create your account

[ct-user-form form_type="register"]